Τζέιμς: Να γεμίσει ο κόσμος το ΟΑΚΑ

Στον ημιτελικό με τη Μούρθια έχει στραμμένη την προσοχή του ο Ντελρόι Τζέιμς, σημειώνοντας πως περιμένει από τους οπαδούς της ΑΕΚ να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να το κάνουν να… βράζει.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «sport-fm»:

 

Οι σκέψεις του για το Final-4: «Θα είναι υπέροχα αλλά και μια δύσκολη σειρά αγώνων για όλους. Στον ημιτελικό θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την Μούρθια, μία αρκετά δύσκολη ομάδα και θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

 

Για το εάν ανυπομονεί για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ: «Βλέποντας πως ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου το γήπεδο ήταν γεμάτο, θα είναι σίγουρα μια συναρπαστική εμπειρία να γεμίσει ο κόσμος της ΑΕΚ το γήπεδο και να δημιουργήσει μια ανάλογη εικόνα στην κερκίδα».

 

Για το εάν κάνει όνειρα τελικού: «Σκέφτομαι μόνο το πρώτο ματς. Ας μείνουμε συγκεντρωμένοι στον ημιτελικό και εφόσον τα καταφέρουμε θα σκεφτούμε και τον τελικό».

 

Για τη δουλειά της ομάδας όσο πλησιάζει το Final-4: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι όλοι μας στις προπονήσεις και προσπαθούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *