Τιμωρία ή σκάνδαλο; Αργεί η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ούτε σήμερα, ούτε κατά πάσα πιθανότητα αύριο θα βγει η απόφαση της εκδίκασης για το ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Ο λόγος; Ο μεγάλος όγκων εγγράφων που έχει να διαβάσει ο Σπύρος Καποδίστριας.

 

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κατέθεσαν σήμερα το πρωί τα υπομνήματά τους και αναμενόταν ότι εντός της ημέρας ή το αργότερο αύριο, θα ανακοινωνόταν η πρωτόδικη απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας. Ωστόσο, αυτό δεν θα γίνει.

 

Ο μεγάλος όγκος εγγράφων, στοιχείων και τα υπομνήματα των ομάδων δεν επιτρέπουν στον Σπύρο Καποδίστρια να εκδώσει τόσο γρήγορα απόφαση, οπότε αυτή αναμένεται την Παρασκευή (23/3) ή το πιθανότερο τη Δευτέρα (26/3). Στην απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μαζί και το σκεπτικό, αφού αυτή είναι η συνήθης τακτική του αθλητικού δικαστή.

 

Θα έχουμε τιμωρία του ΠΑΟΚ ή αθώωσή του που θα σημάνει σκάνδαλο; Υπομονή…

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

2 thoughts on “Τιμωρία ή σκάνδαλο; Αργεί η απόφαση για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

  • 22/03/2018 at 3:52 pm
    Permalink

    ΠΟΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΑΝ ΑΘΩΩΘΗ Ο ΠΑΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΤΣΙ ( ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ) … ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ;; ΑΘΩΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ … ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ;

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *