Τους κάνει πλάκα η άρση βαρών της ΑΕΚ

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ΑΕΚ στην πρώτη συμμετοχή στο Πανελλήνιιο πρωτάθλημα Παίδων, αφήνοντας πίσω μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ, ο Εθνικός και ο ΠΓΣ.

 

Αναλυτικά:

 

Ο Νικόλαος Ντερβίσης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 62 κιλών Εφήβων, Νέων Ανδρών και Ανδρών. Σήκωσε 72 κιλά στο αρασέ και 95 κιλά στο επολέ, κατακτώντας την 6η θέση στο σύνολο, 7η στο αρασέ και 5η στο ζετέ. Έδωσε σκληρή κόντρα με τον αθλητή του ΠΑΟΚ, Κοτσιάδη Νικόλαο τον οποίον και κέρδισε στο σύνολο.

 

Ο Πρόδρομος Σαντάλογλου έκανε εκπληκτική εμφάνιση και έσπασε τα προσωπικά του ρεκόρ, σηκώνοντας 85 κιλά στο αρασέ και 95 κιλά στο επολέ ζετέ. Κατέκτησε την 6η θέση στο αρασέ, 8η στο επολέ ζετέ και 7ος στο σύνολο. Αγωνίστηκε στην κατηγορία των 77κιλών Παίδων.

 

Ο Παναγιώτης Τοπάλης αγωνίστηκε στην κατηγορία 77 κιλά Ανδρών με επίδοση 115 στο αρασέ και 147 στο επολέ ζετέ. Μετά από μεγάλη «μάχη» κέρδισε την 4η θέση στο αρασέ, την 2η θέση στο ζετέ και τρίτη στο σύνολο.

 

Ο Κυριάκος Γεωργίου αγωνίστηκε στην κατηγορία των 85 κιλών Παίδων. Με επίδοση 55 κιλά στο αρασέ και 65 στο επολέ ζετέ κατετάγη 10ος.

 

Ο 4ος Πρωταθλητής Ευρώπης, Γαβριήλ Χουτσισβίλι αγωνίστηκε στην κατηγορία των 94 κιλών Παίδων. Μετά από συγκλονιστική εμφάνιση σήκωσε 93 κιλά στο αρασέ και 116 στο επολέ ζετέ. Κέρδισε την 4η θέση στο αρασέ, τη δεύτερη στο ζετέ και την τρίτη στο σύνολο.

 

Οι Βελέντζας Αθανάσιος και Βελέντζας Γεώργιος αγωνίστηκαν στην κατηγορία των +94 κιλών Παίδων, δίνοντας τους καθοριστικούς βαθμούς στην ΑΕΚ για να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη αυτή επιτυχία.

 

Στον αγώνα με την Κέρκυρα η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να βραβεύσει τις ομάδες άρσης βαρών και Powerlifting για τις μεγάλες επιτυχίες στα πρωταθλήματα καθώς και τις συμμετοχές στις εθνικές ομάδες.

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΑΒ Πύρρος Δήμας βρέθηκε κοντά στην ομάδα και συνεχάρη προπονητή και αθλητές.

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *