Το βαρέλι έχει πάτο, αλλά είναι ακόμα πιο… κάτω

Ο Θοδωρής Ακάλεστος blogάρει μέσα από το “takalestos” και γράφει για την τραγική εικόνα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο “Γεντί Κουλέ” και τις ευθύνες που έχει η διοίκηση σε αυτό το κακό χάλι που παρουσιάζουν οι κιτρινόμαυροι. 

 

Διαβάστε το κείμενο: 

 

Είχα πει ότι δεν θα γράψω για λίγο καιρό, αλλά βλέποντας αυτό το συνονθύλευμα, που φορούσε κίτρινες εμφανίσεις και λένε ότι ονομάζεται ΑΕΚ  που παρουσιάστηκε απόψε στην Κρήτη εναντίον του ΟΦΗ, δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό.
Κάτι παιδάκια με κοντά παντελονάκια, που δεν ήξεραν τι ήθελαν, που πατούσαν και τι πήγαν να κάνουν στην Κρήτη.  

Και λέω παιδάκια γιατί είναι όντως νέοι άνθρωποι σε ηλικία, αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται. 

Έπαιξαν λέει ο Κωστένογλου καλά στο πρώτο μέρος. Ε και; Αυτό είναι Νίκο μου η ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί της; Να παίζει κάπως καλά στο πρώτο και μετά να χάνονται και να μην ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται; Όχι θα σου πω. 

Έφεραν το καλοκαίρι τον Βράνιες. Να δώσει αυτός ο τύπος τι στην ΑΕΚ; Και άρχισε τα δικά του. Μετά το περιβόητο πάρτι είχα πει ότι αυτός ο τύπος έπρεπε να έχει φύγει “χθες” από την ομάδα. Αντ’ αυτού, του μείωσαν την  ποινή και τον έβαλαν να παίξει πάλι. Και είδαμε απόψε τα αποτελέσματα.  “Αλλάζει ο λύκος;”. Όχι μάγκες μου. Αυτοί στην Άντερλεχτ, πιάστηκαν κορόιδα και τον πήραν, όμως μετά βρήκαν την ΑΕΚ να τον πλασάρουν όταν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Δεν είναι βλάκες. Έστω και δανεικό. Δεν μιλάω για ποδοσφαιρικά προσόντα, μιλάω για τον χαρακτήρα.
Φυσικά για τα κακά της ΑΕΚ δεν φταίει ο Βράνιες. Φταίνε αυτοί που διέλυσαν την ομάδα και έφτιαξαν αυτό εδώ το κακέκτυπο της, γιατί περί τέτοιου πρόκειται. Οι τραγικές επιλογές, οι τραγικές απομακρύνσεις παικτών, οι τραγικές επιλογές παικτών έφεραν την ομάδα εδώ σ’ αυτό το σημείο.
Ένας προπονητής που δεν ξέρει ποια τι κάνει και κυρίως τι να κάνει. Φαίνεται ξεκάθαρα. Ένας προπονητής που εγώ ήμουν ο πρώτος που είπα ότι έπρεπε να μείνει, αλλά ταυτόχρονα να έρθει ένας άλλος για να παρακολουθεί την ομάδα και να αναλάβει τον Ιανουάριο. Ένας προπονητής που μάλλον πλέον δεν μπορεί να εμπνεύσει. Άλλωστε ποιον να εμπνεύσει. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν μεγάλο πλέον πρόβλημα και όποιος δεν το καταλαβαίνει κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του.
Η ΑΕΚ έχασε το τραίνο. Ο Μελισσανίδης πρέπει πλέον άμεσα να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για να μην πάει πιο κάτω η ομάδα.  Οι αποφάσεις αυτές πρέπει να είναι σκληρές και κυρίως να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Άλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Καλό και άγιο το γήπεδο που φτιάχνεται και το περιμένουν όλοι. Όμως αυτό το πράγμα που βλέπουν οι οπαδοί της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο δεν αντέχεται. Ήμαρτον πλέον. Θα μπορούσα να πω και να γράψω περισσότερα. Όμως δεν θα το κάνω. 

Για εμένα η στιγμή του αγώνα, είναι όταν ο Μπάρκας φώναξε τους συμπαίκτες του να πάνε μπροστά στους οπαδούς τους και κάθισαν ακίνητοι και άκουσαν τα εξ αμάξης. Οι παίκτες της ΑΕΚ, αυτοί οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κρύφτηκαν σήμερα, βγήκαν μπροστά ξέροντας ότι έδωσαν πάλι πίκρα στους οπαδούς της ομάδας και τα άκουσαν. Οι αρμόδιοι να δούμε τι θα κάνουν…. 

Διαβάζω από τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι η ομάδα έφτασε στον πάτο. Λάθος φίλοι μου το βαρέλι έχει πάτο, αλλά είναι ακόμα πιο κάτω… 

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *