Το πρώτο ραντεβού με την ιστορία

Η ΑΕΚ στον πρώτο τελικό που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3 στις 19:00, αναζητάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι σκορ το οποίο θα της επιτρέπει να διατηρήσει υψηλές τις πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ στις 20 Μαΐου, απέναντι στην Ποτάισα.

 

Για τις δυνατότητες της ρουμανικής ομάδας μίλησε στην ιστοσελίδα «e-handball» ο έμπειρος πλέι μέικερ της ΑΕΚ Γιώργος Πέρρος που έδωσε τον χαρακτηρισμό του φαβορί στην ρουμάνικη ομάδα:

 

«Η Ποτάισα έχει ποιότητα στο παιχνίδι της, είναι δυνατή ομάδα και την διακρίνουν τα σωματικά προσόντα των παικτών της, ενώ έχει μεγάλο ρόστερ. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα από όλες όσες έχουμε αντιμετωπίσει, έχει εμπειρία και προσπαθεί να παίξει γρήγορα. Είναι το φαβορί στις αναμετρήσεις. Σε σχέση με την Γκέζτεπε, έχουν κάποια παρόμοια χαρακτηριστικά, αλλά η Ποτάισα είναι πιο γρήγορη και πιο ποιοτική. Εμείς θα πρέπει να προσέξουμε τον γρήγορο ρυθμό της και τα σουτ από μακριά. Αρέσκεται να τελειώνει γρήγορα τις επιθέσεις, ειδικά μέσα στην έδρα της».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *