Το συγκινητικό αντίο του Μπακασέτα στην ΑΕΚ

Ακόμα και σήμερα δεν μου είναι εύκολο να γράψω το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μου, αλλά οφείλω να το κάνω για πολλούς λόγους!!

 

Ύστερα από 3 χρόνια στην ομάδα ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω. Ένα τέλος που σίγουρα το περίμενα διαφορετικό, αλλά ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Αναπολώντας τις στιγμές νιώθω πολύ περήφανος που κατάφερα σχεδόν τα πάντα (εκτός από το κύπελλο) σε ΟΜΑΔΙΚΟ επίπεδο. Πέρασα απ’ όλες τις φάσεις που μπορεί να περάσει ένας ποδοσφαιριστής, αλλά όλο αυτό ήταν που μου έδωσε δύναμη και επιμονή για να συνεχίζω τον αγώνα μου!! Αγάπησα και θ’ αγαπώ αυτή την ομάδα γιατί εκτός του ότι έγινα καλύτερος ποδοσφαιριστής, έγινα ακόμα καλύτερος άνθρωπος!

 

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τη διοίκηση  και όλα τα μέλη που δουλεύουν στα γραφεία του συλλόγου. Όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα από τους οποίους κέρδισα πολλά, τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα εγώ προσωπικά αλλά και η ομάδα. Τους αφανεις ήρωες: Τον Μπούρου, τον Κάρβου τον Σταθά, τον Διονύση, τον Παναγιώτη, τον Ανδρέα, τον Αλέξη τον Μήτσι, τον Γιωργάκη, τον Σπύρο, τον Πανουργιά, τον Μανώλη, τον Γιώργο, τον Χρυσόστομο, τον Μουλινό, τον Μουλινό τζούνιορ, τον Κωτσή και τον κύριο Παναγιωταρά που ήρθαμε πολύ κοντά σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου!!

 

Επέλεξα μόνο αυτή την φωτογραφία γιατί ότι και αν έχει γίνει και ότι κι αν έγινε, έτσι μου αξίζει να φύγω και τίποτα δεν μπορεί να μου σβήσει τις στιγμές που έζησα!!

 

Εις το επανιδείν!!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *