Τσιντώτας: Βαριά να φοράς τα γάντια της ΑΕΚ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας θέλει να αφήσει πίσω τις δύσκολες στιγμές και να αρπάξει την ευκαιρία που θα του δοθεί από τα μαλλιά, καθώς επιθυμεί να φορέσει ως βασικός τα γάντια της ΑΕΚ.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

Πως άφησες πίσω την περυσινή σεζόν όπου επί της ουσίας σε είχαν βάλει στον πάγο;

 

«Νιώθω υπέροχα, γιατί για μένα ξεκινάει κάτι καινούριο και πολύ μεγάλο. Αφήνω πίσω την περυσινή χρονιά, δεν την θυμάμαι καν. Την έχω διαγράψει γιατί νομίζω ότι δεν θα με βοηθήσει κιόλας. Έχω κρατήσει βέβαια κάποια πράγματα, έχω γίνει πιο δυνατός σε κάποια άλλα κομμάτια, έμεινα πίσω προπονητικά αλλά από εκεί και πέρα τώρα έχει έρθει σε κάτι καινούριο και πολύ μεγάλο όπως είπα πριν και θα κοιτάξω να επικεντρωθώ σε αυτό».

 

Πόσο σημαντικό είναι για έναν ποδοσφαιριστή να είναι εκτός από μία ομάδα και μία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ που στοχεύει ψηλά, να επιμένει σε αυτόν, να τον αποκτά τόσο καιρό πριν ξέροντας ότι δεν θα παίξει ότι μείνει εκτός. Πόσο σε έχει βοηθήσει στη ψυχολογία σου αυτό;

 

«Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ, έδειξε η ομάδα ότι με πιστεύει ακόμα και που έμεινα στην ουσία 1,5 χρόνο εκτός από παιχνίδια. Από εκεί και πέρα μου δίνει ψυχολογία, είμαι και πολύ καλά, και θα κοιτάξω να το εκμεταλλευτώ όσο γίνεται».

 

Πόσο βαριά είναι τα γάντια μιας ομάδας σαν την ΑΕΚ και πόσο δύσκολα είναι να προσαρμοστείς σε δουλειά σε μια ομάδα όπως η Ένωση;

 

«Ηταν πάρα πολύ δύσκολο και είναι ακόμα. Δεν έχω βρει ούτε στο 70% που θέλω τον εαυτό μου, από εκεί και πέρα όμως δουλεύω καθημερινά και ξέρω ότι έχω χρόνο μπροστά μου. Είναι όντως βαριά τα γάντια γιατί υπάρχει και πολύς λαός από πίσω που περιμένει πράγματα όμως νομίζω ότι όταν δουλεύουμε δικαιωνόμαστε όλοι μας».

 

Την περυσινή σεζόν ουσιαστικά την μοιραστήκανε οι δυο γκολκίπερ που βρίσκεις, ο δικός σου στόχος σε ότι αφορά συμμετοχές που καθορίζεται;

 

«Στόχος μου είναι αρχικά να δουλέψω, να βρω και πάλι τον εαυτό μου, και να καταφέρω να διεκδικήσω αυτά που μου αξίζουν».

 

Το επίπεδο δουλειάς το βρήκες έτσι όπως το περίμενες;

 

«Ναι, γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και στους τερματοφύλακες και υπάρχει και εξαιρετικό κλίμα μεταξύ μας. Βρήκα ένα τιμ τερματοφυλάκων πάρα πολύ δεμένο κα τα παιδιά με βάλανε κι εμένα κατευθείαν μέσα στο τιμ αυτό».

 

Εχει σημασία για σένα το γεγονός ότι η ΑΕΚ επενδύει σε Έλληνες τερματοφύλακες;

 

«Σίγουρα είναι σημαντικό και νομίζω ότι κάποια στιγμή έπρεπε να γίνει κι αυτό διότι υπάρχουν αξιόλογοι τερματοφύλακες και θα πρέπει να δοθούν ευκαιρίες και σε νέα παιδιά και Έλληνες».

 

Πλέον φοράς τι φανέλα της ΑΕΚ; Ποιο είναι το επόμενο όνειρο σου;

 

«Εννοείται να παίξω κι εγώ κάποια στιγμή με τη φανέλα της ΑΕΚ σαν βασικός και νομίζω αυτό που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι να παίξει στο καινούριο γήπεδο και πολλά πρωταθλήματα, μακάρι να έρθουν γρήγορα και να μπορώ να βοηθήσω κι εγώ σε αυτό».

 

Και κάτι τελευταίο, ποιος είναι ο πιο δύσκολος επιθετικός απ’ όλους εδώ στις προπονήσεις;

 

«Το πιο καλό σουτ πάντως το έχει ο Λάζαρος, το πιο δύσκολο νομίζω, τώρα από τους επιθετικούς νομίζω όλοι έχουν ποιότητα και όλοι τα καταφέρνουν καλά».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *