Υπάρχουν ελπίδες για τίτλο λέει ο Αλμπάνης

Την αισιοδοξία του πως η ΑΕΚ μπορεί να κυνηγήσει έναν τίτλο εξέφρασε ο Χρήστος Αλμπάνης.

Ο εξτρέμ του Δικεφάλου είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πώς νιώθει με την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση το τελευταίο διάστημα: «Σιγά σιγά προσαρμόζομαι. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο και την ατμόσφαιρα στην ΑΕΚ».

Όσον αφορά το παιχνίδι, σημείωσε: «μπήκαμε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε γρήγορα. Ο στόχος επετεύχθη και είναι μια όμορφη βραδιά απόψε για εμάς».

Για το αν η ΑΕΚ έχει ελπίδες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τον λόγο που έχασε τόσο έδαφος, σημείωσε: «Δεν έχουμε βγει εκτός στόχων.Θέλουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων.Όταν κάνεις ένα κακό αποτέλεσμα κι έρχεται ένα μετά στην Ευρώπη, σου αφαιρούν και 3 βαθμούς που κέρδισε η ομάδα στο γήπεδο…. Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων που έφερε το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Φυσικά υπάρχουν ακόμη ελπίδες για τον τίτλο. Επιμένω ότι κυνηγάμε μέχρι τέλους τον στόχο. Θέλουμε να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Σχετικά με το αν έχει φτάσει πλέον το επίπεδο ,στο οποίο είχε βρεθεί την προηγούμενη σεζόν με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σημείωσε: «δεν θα το έλεγα ότι είμαι ακόμη στην κατάσταση που ήμουν πέρυσι. Ένας τραυματισμός είναι το απρόοπτο στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να κοιτάς πίσω, παρά μόνο μπροστά για να βελτιώνεσαι».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *