Φεύγουν αθλητές από το στίβο της ΑΕΚ

Με ανάρτησή του στα social media, ο βετεράνος αθλητής της ΑΕΚ, Κώστας Τζίβας έκανε κάλεσμα – ξύπνημα στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής να κρατήσει τους αθλητές, ενώ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ποιοι έφυγαν για άλλες ομάδες.

 

Αναλυτικά:

 

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΚΕΙ στην Ερασιτενικη ΑΕΚ. Η κατηφόρα δεν έχει σταματημό… Η συνεχιζόμενη αδιαφορία της διοίκησης της ΑΕΚ συνεχίζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το καταστροφικό της έργο ΚΑΙ στον ΣΤΙΒΟ.

 

Στον ΑΟ Ερμή πήγε μεταγραφή ο 18χρονος διεθνής πρωταθλητής της ΑΕΚ των 3.000μ στηπλ Νίκος Σάκης, δημιούργημα του προπονητή θρύλου της ΑΕΚ Γιώργου Παπαβασιλείου.

 

Στον Νεοφώτιστο Κάλλιστο ο διεθνής πρωταθλητής της ΑΕΚ 19χρονος σπρίντερ σε παραολυμπιακούς αγώνες Αλέξιος Βούρος (Γιος του Βετεράνου δικού μας Γιάννη Βούρου).

 

Στον Φιλαθλητικο Καλλιθέας πήγε η μόλις 14χρονη Κουκάκη Αικατερίνη.

 

Στον ΑΟ Φιλοθέης πήγε και η μόλις 12χρονη Κρίμπαλη Φιλιώ!!

 

Επιχείρησαν ακόμη να φύγουν και οι πρωταθλητές στο ακόντιο και σφαιροβολία -δισκοβολία Αναγνωστόπουλος Κώστας και Νασιάκος Θοδωρής αντίστοιχα, αλλά για καλή μας τύχη οι μεταγραφές δεν εγκρίθηκαν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών εγγράφων.

 

Την στιγμή που ο βετεράνος διεθνής δισκοβόλος Χρήστος Πολυχρονίου (γνωστός για τα φίλαθλα ΑΕΚτζήδικα αισθήματά του) επιλέγει να φέρει στην ΑΕΚ τον ταλαντούχο 14χρονο γιο του Νικόλα από τον Αμίνεια Παλληνεύς για να φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ και να χτιστεί ως διεθνής!!!

 

(Είχε προηγηθει συζήτηση με τον συναθλητή πατέρα του -μαζί μου- και ενημέρωση του για την υπάρχουσα κατάσταση στο Τμήμα στίβου)

 

Μπράβο σου Χρήστο και καλη επιτυχία στον μικρό σου αετόπουλο!!

 

Οι περισσότεροι αθλητές και πρωταθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων της ΑΕΚ (παρά την προσπάθεια που γίνεται από κάποιους να φαίνεται το αντίθετο μέσω αναρτήσεων που προωθούνται απο… ) δίνουν τις μάχες ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ για την φανέλα της ΑΕΚ!!!!

 

Οι διοικήσεις είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ και εκτελούν συνήθως διατεταγμένες υπηρεσίες που έχουν σύντομη ημερομηνία ΛΗΞΗΣ!!

 

ΜΗΝΥΜΑ προς αυτούς που φεύγουν και αυτούς που μένουν:

 

Η φανέλα της ΑΕΚ είναι πολυ βαριά και μόνο όσοι συνεχίζουν να την φοράνε έως το ΤΕΛΟΣ γράφουν την μεγάλη ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!

 

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους στόχους ΟΛΩΝ των αθλητών μας!!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *