Χιμένεθ: Είχατε συγκέντρωση και αγωνιστικότητα

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη επί του Ολυμπιακού έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Σεβιγιάνος τεχνικός κατά την ομιλία του στους παίκτες του είπε:

 

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη νίκη, που ήταν σημαντική. Είχατε συγκέντρωση και αγωνιστικότητα και δεν αφήσατε τον αντίπαλο να μας απειλήσει. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έγιναν κάποιες επιλογές στην ενδεκάδα λόγω του πλάνου που θέλαμε να βγει στο γήπεδο.

 

Στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού μπήκαν και ο Λάζαρος με τον Βινίσιους για να δώσουν ενέργεια στα άκρα, όπως είχαν κάνει και οι προηγούμενοι (σ.σ. Πατίτο, Μπακασέτας) και βοήθησαν πολύ. Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους γιατί πραγματικά όλοι σας κάνατε πολύ καλή δουλειά.

 

Ξεκουραστήκατε δύο μέρες και τώρα επιστρέφουμε στις προπονήσεις. Μας περιμένει πολλή και σκληρή δουλειά, προκειμένου να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Έχουμε βελτιώσει τη βαθμολογική μας θέση, είμαστε στην πεντάδα, όμως είναι καθαρά στο χέρι μας να τη βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο, να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *