Χιμένεθ σε παίκτες: Συγχαρητήρια για τη νίκη

Ικανοποιημένος για την απόδοση, την εικόνα και τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ.

 

Στη σημερινή προπόνηση, ο Ανδαλουσιανός προπονητής είπε στους ποδοσφαιριστές του:

 

«Μπράβο σας, κάνατε ένα πολύ καλό ματς. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα σας, τη νίκη επί ενός πολύ ικανού αντιπάλου και την γενική σας αγωνιστική συμπεριφορά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Την φιλοσοφίας σας ειδικά που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και αφορούν την επιθετική διάθεση στο μεγαλύτερο μέρος.

 

Η διάθεσή σας για να κερδίσατε έγινε φανερή από το πρώτο κιόλας λεπτό. Θα έπρεπε από αυτό το σημείο του αγώνα να προηγηθούμε στο σκορ. Αλλά κάναμε ξεκάθαρο από τη πρώτη στιγμή του ματς ότι το μόνο που θέλουμε η νίκη. Η οποία ήρθε και θα μπορούσε να ήταν με μεγαλύτερη έκταση σε σκορ. Αρκούσε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και πιο προσεχτικοί στη τελική προσπάθεια, στο γκολ. Απ’ την άλλη υπήρχε και η ικανότητα του αντίπαλου γκολκίπερ πλην της ατυχίας μας.

 

Είναι θέμα νοοτροπίας, σας το έχω πει πολλές φορές. Κι εμείς έχουμε τη σωστή νοοτροπία και το δείξαμε πάλι στο ματς με τον Αστέρα. Αυτή πρέπει να έχουμε σε όλες τις διοργανώσεις έως το τέλος. Πάμε πάντα δουλεύοντας για το κάθε ματς ξεχωριστά και βήμα, βήμα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *