Χιμένεθ: Όταν μας λείψει ο ρυθμός, να βάλουμε καρδιά

Ικανοποιημένος έμεινε ο Μανόλο Χιμένεθ από το επίπεδο που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του.

 

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το φιλικό με τη Γάνδη στάθηκε στο γεγονός ότι η ΤΣΣΚΑ είναι σε καλύτερο επίπεδο από πλευράς ετοιμότητας και ζήτησε από τους παίκτες του ενόψει των αναμετρήσεων με τους Ρώσους να βάλουν πάθος στο παιχνίδι τους και καρδιά, όταν ξεμείνουν από ρυθμό και φυσική κατάσταση.

 

«Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε φάσεις σε όλο το ματς. Το γκολ προήλθε έπειτα από δικό μας λάθος», σχολίασε αρχικά ο Ανδαλουσιανός προπονητής.

 

Για την ώθηση που έδωσε η είσοδος του Αϊντάρεβιτς, ο Χιμένεθ τόνισε: «Θα συμφωνήσω, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσπάθεια των Σιμόες-Γιόχανσον που κούρασαν τους αντίπαλους. Και τα τρία χαφ έπαιξαν πολύ καλά, είμαι ευχαριστημένος».

 

Για το επίπεδο ετοιμότητας της ΑΕΚ ενόψει των αναμετρήσεων με την ΤΣΣΚΑ, ο Ισπανός κόουτς σχολίασε: «Πιστεύω ότι θα είμαστε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αυτό που θέλω είναι όταν θα μας λείψει η φυσική κατάσταση ή ο ρυθμός, να βάλουμε καρδιά. Η ΤΣΣΚΑ θα έχει παίξει τρία παιχνίδια, οπότε ουσιαστικά είναι σχεδόν ένα μήνα μπροστά».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *