Ψάχνει λύση ο Μπακάκης

Στο γεγονός πως η ΑΕΚ αν και καλύτερη απ’ τον Παναθηναϊκό δεν μπόρεσε να σκοράρει στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης.

 

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

 

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι. Όλα τα παιδιά δώσαμε τα πάντα. Δεν σκοράραμε. Όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Και ο Τσιγκρίνσκι είδατε μπήκε από την αρχή. Πρέπει να βρούμε λύσεις. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν βρήκαμε τελική πάσα, δεν βρήκαμε το τελείωμα. Πρέπει να βρεθεί λύση. Πρέπει να βελτιωθούμε. Θέλουμε το Κύπελλο. Θέλουμε να κερδίζουμε και πρέπει να δείχνουμε στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό».

 

Για τη δήλωση Χιμένεθ για παίκτες που τα δίνουν όλα; «Πολλά παιδιά έχουν παίξει πολλά παιχνίδια. Εχουμε ξεκινήσει νωρίς. Πολλά άτομα παίζουν συνεχόμενα. Μας λείπει αυτό το… δευτερόλεπτο που πάμε δεύτεροι. Είναι δείγμα κούρασης. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε στο 100% για το Κύπελλο και να κερδίσουμε ως το τέλος του πρωταθλήματος».

 

Για τον τραυματισμό του; «Εχω δεχθεί πολλά χτυπήματα, αλλά δε νομίζω να είναι κάτι πολύ σοβαρό».

 

Για τον κόσμο; «Ο κόσμος εχει απαιτήσεις. Ειμαστε πρωταθλητές και δεν πάμε καθόλου καλά φέτος. Δεν έχουμε πάρει κάποιο ντέρμπι και περίμενε να κερδίσουμε σήμερα. Είναι στεναχωρημένοι. Είμαστε κι εμείς στεναχωρημένοι. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να κλείσουμε καλά».

 

Για την πορεία της ΑΕΚ μετά την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Όταν παίζεις Τσάμπιονς Λιγκ και παιχνίδια πολύ απαιτητικά, είναι δύσκολα τα πράγματα. πρέπει να διαχειριστείς διαφορετικά την προετοιμασία. Εχει βγει μία κούραση και φαίνεται. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Να πάρουμε ψυχική δύναμη, όπως δείξαμε και πέρυσι και να συνεχίσουμε».

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *