Όταν η γη γυρίζει, γυρίζει και ο τροχός! ΑΕΚΟΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ!

Ο Κώστας Λαδιάς (προπονητής ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ) αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για τις μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

 

Διαβάστε το κείμενο:

 

Φτάσαμε στο 2018 και ο επόμενος μήνας θα είναι ΑΕΚΟΠΛΑΝΗΤΗΣ, αφου ο πλανήτης ΑΕΚ είναι στο φεγγάρι και μαζεύει κούπες.

 

Απο 5 χρονών που ένιωθα αυτήν την ομάδα, κατάλαβα ότι η διοικητική ηρεμία είναι το Α και το Ω για να διεκδικεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αναμφίβολα το ποδόσφαιρο, ο βασιλιάς των σπορ, θα έχει πάντα τα σκήπτρα. Έμεινε λίγο ακόμα να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Το ντάμπλ φέτος είναι μονόδρομος στην καλύτερη ομάδα σύμφωνα με τη γνώμη σοβαρών ανθρώπων απ’ όλες τις ομάδες. Το θεμα πρωτάθλημα θα το αναλύσω σε άλλο άρθρο με τους λόγους που θα το σηκώσουμε.

 

Σήμερα είναι η μέρα του μπάσκετ. Μεγάλη ομάδα έφτιαξε ο Μάκης, με υπομονή και επιμονή είναι κοντά στο όνειρό μας, να τη δούμε ξανά Βασίλισσα στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. Κι όμως αυτή η ομάδα με ένα κορμό Ελλήνων παικτών, συμπεριλαμβανομένων και παικτών από την πρωταθλήτρια των εφήβων, μαζί με τους ξένους που έχουμε, έκανα τη διαφορά σε 1-2 χρόνια μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στο μπάσκετ.

 

Οι πορείες με την ομάδα του ποδοσφαίιρου παράλληλες. Οι τίτλοι ίδιοι με δύο κύπελλα και πολύ καλές πορείες στην Ευρώπη.

 

Η δίψα των διοικούντων και οι πεινασμένοι μας οπαδοί για διακρίσεις είναι προϋποθέσεις για να δούμε και άλλα έργα με αίσιο τέλος.

 

Μόλις αρχίσαμε…

 

Καλό Πάσχα!

ΑΕΚ24ΗOURS

γκξγη κξγκξηγ ηξγ κξγκξη γκξηκξηγ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *