Στις 8/1 το Πανελλήνιο Συνέδριο οπαδών από τη Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ

03
Ιανουάριος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε AEK 24 HOURS / Οπαδοί

0 Σχόλια

Στο μεταίχμιο της πρωταγωνιστικής αναδημιουργίας της, η μεγάλη ΑΕΚ οφείλει να αρδεύει τους δρόμους του μέλλοντος αξιοποιώντας τις θέσεις–προτάσεις των συνειδητών οπαδών της, χωρίς εσωστρέφεια και καχυποψία προς τον κόσμο.

 

Γι αυτό, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, από τις 12 μέχρι τις 4μμ.στο ξενοδοχείο Χίλτον (αίθουσα  Σαντορίνη 1-5) η Λέσχη μας, υπηρετώντας τα σημαινόμενα της κουλτούρας της προσφυγιάς και της ομάδας μας, διοργανώνει Πανελλήνιο Συνέδριο οπαδών για να ιχνηλατήσουμε τον προσανατολισμό, τους στόχους της Λέσχης, αλλά και τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να σταθούμε αρωγοί στην ΑΕΚ.

 

 

Απευθυνόμαστε σε κάθε Ενωσίτη που θεωρεί την ΑΕΚ ως ακατάλυτη κοινωνική δύναμη η οποία αναγνωρίζει το μεγαλείο της στην αλληλεγγύη των εκατοντάδων χιλιάδων οπαδών της και στις υψηλόφρονες αξίες της ιστορικής συνείδησής της, προσκαλώντας τον να συμμετάσχει με ελυθερόφρονα συνείδηση στην εκδήλωση.

 

Θα τιμηθούν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Αττικής–σε επόμενη εκδήλωση θα τιμηθούν Ενωσίτες από την περιφέρεια–και στο τέλος θα κόψουμε τη βασιλόπιτα για το νέο έτος. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης Γιάννης Αϊβάζης.

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης ” Κλεισθένης” και τον πρόεδρο κ.Μιχάλη Χρηστάκη, αλλά και την εταιρία Money Show για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας.

 

H προγραμματισμένη εκδήλωση για τα 50 χρόνια ποιητικής δημιουργίας του Γαβρίλη Ιστικόπουλου μεταφέρεται σε ημερομηνία που θα προσδιοριστεί αργότερα, ύστερα από πρόταση του ενωσίτη λογοτέχνη, επειδή την ίδια ημέρα συμπίπτουν αρκετά συναφή αφιερώματα.

 

Αντί για την ασπόνδυλη ιδιώτευση και τους αλαζονικούς μονόλογους, επιλέγουμε να συνδιαλεγόμαστε με τη δημιουργική αφοσίωση όσων αγαπούν την ομάδα στην πράξη, χωρίς την  Ύβρη της ωφέλιμης ανταπόδοσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *