Τι έχεις ΑΕΚ, τι είχα πάντα…

11
Ιούλιος
2014

Δημοσιευτηκε απo Μπάμπης Καρανούτσος

Δημοσιευτηκε σε Μπάμπης Καρανούτσος / Στήλες ΑΕΚ

0 Σχόλια

Από την ημέρα που βρεθήκαμε στην Γ’ Εθνική, ο χρόνος που πέρασε πλησιάζει τον ενάμιση, και δυστυχώς στα καίρια θέματα δεν υπάρχει φως. Συγκεκριμένα, στο γηπεδικό που είναι και το πρωτεύον δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη και οι 4 – 5 αναβολές που έχει πάρει η έναρξη των έργων, έχει φέρει τον κόσμο σε απόγνωση.

Εγώ θα εκφράσω τη γνώμη μου όσο αφορά το θέμα του γηπέδου. Εκτός των πολιτικών παρατάξεων και του Δήμου που είναι αντίθετοι για την κατασκευή του γηπέδου, νομίζω εξίσου υπεύθυνοι είναι και οι άνθρωποι που χειρίζονται το γηπεδικό διότι κατ’ επανάληψη στον ενάμιση αυτό χρόνο έθεσαν ημερομηνία ενάρξεως των έργων. Κανένας δεν είδε να αρχίζουν τα έργα, εκτός κι αν γίνονται νύχτα και δεν τα βλέπουμε.

Το όνειρο του κάθε ΑΕΚτζή μετά την κατεδάφιση ήταν η ανέγερση. Στο διάστημα των έντεκα ετών, νομίζω 4 – 5 φορές υπήρξαν διάφοροι που μας υποσχέθηκαν ότι το γήπεδο θα γίνει και είχαν θέσει και ημερομηνίες ενάρξεως των έργων. Αυτούς εγώ δεν τους πίστευα, αλλά αρχίζω σιγά σιγά να μην πιστεύω και αυτούς που χειρίζονται το γηπεδικό τώρα!

Όσο καθυστερούν, η απόγνωση μεγαλώνει. Και η απόγνωση αυτή θα έχει φοβερές επιπτώσεις στην καινούρια ΠΑΕ, η οποία πιστεύω θα γίνει. Και οι επιπτώσεις αυτές θα είναι περισσότερο οικονομικές. Διότι αν δεν δει ο κόσμος να ξεκινούν τα έργα και να δημιουργηθεί η καινούρια ΠΑΕ – τα δύο πιο σοβαρά πράγματα – δεν νομίζω ότι θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση.

Ένα άλλο σοβαρό θέμα το οποίο δημιουργήθηκε με την έξωση από τα γραφεία του συλλόγου μας, για ένα ποσό βάσει αυτών των οποίων εισπράχτηκαν τη χρονιά που διανύσαμε, ευτελές. Είναι απαράδεκτο, ένας τόσο μεγάλος ιστορικός σύλλογος, με τόσο κόσμο, να μην έχει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθει σε ένα ποσό 30.000 ευρώ. Οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής, αφού δεν είχαν τη δυνατότητα -ας μην έμπαιναν – αλλά αφού μπήκαν και δεν είχαν τα χρήματα, ας παρακαλούσαν τον κόσμο να βάλει από 2 ευρώ για να αποφύγουμε αυτό το ρεζιλίκι.

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε και ακόμη ένα πράγμα. Όταν άκουσα ότι γενικός αρχηγός των ερασιτεχνικών τμημάτων «διορίστηκε» ο αγαπητός μεγάλος ΑΕΚτζής, Κώστας Μάρκου. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του μου είπε ότι τον παρακάλεσαν να αναλάβει, αλλά τους είπε «εγώ παιδιά λεφτά δεν έχω» και -δεν είναι κακό-, αλλά δεν βάζω και πουθενά την υπογραφή μου. Επομένως, όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα επειδή ο κ. Μάρκου, λόγω ηλικίας δεν μπορεί να τρέξει, είναι ακέφαλα.

Τα παραπάνω τα γράφω και ειδικά για το γηπεδικό γιατί αισίως έχω φτάσει στα 73 και θα ήθελα κ. Μελισσανίδη επειδή τους υπόλοιπους συνεργάτες σας δεν τους πιστεύει ο κόσμος, να βγείτε και να ενημερώσετε τον κόσμο που ακριβώς βρίσκονται τα θέματα για να μπορέσουμε να πάρουμε όλοι μαζί θέση μήπως και τα καταφέρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *