Μακάρι στο μέλλον να μη συμβούν χειρότερα

22
Απρίλιος
2017

Δημοσιευτηκε απo Μπάμπης Καρανούτσος

Δημοσιευτηκε σε Γνώμες / Μπάμπης Καρανούτσος

0 Σχόλια

Φίλοι ΑΕΚτζήδες έχετε καιρό να με διαβάσετε και βρήκα την ευκαιρία να σας πω δύο λόγια από ένα περιστατικό το οποίο διαδραματίστηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής πριν το Πάσχα. Σαν παλιό μέλος και ξέροντας τις υποχρεώσεις μου προς την Ερασιτεχνική, επειδή στις δύο τελευταίες Γενικές Συνελεύσεις δεν είχαν κομπιούτερ και μας απαγόρευσαν να ψηφίσουμε, πήρε απόφαση ο Αλεξίου με την παρέα του ότι όποιος δεν πληρώσει μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα διαγράφετε. Ο άνθρωπος παρότι είναι νομικός δεν έχει καμία συγγένεια με το άθλημα. Η διαγραφή ενός μέλους με ιστορία 64 χρόνων στην ΑΕΚ, αλλά και ενός οποιουδήποτε άλλου μέλους διαγράφεται μόνο με απόφαση Γενικής Συνελεύσεως.

 

Πηγαίνοντας στην Ερασιτεχνική, ζήτησα να μου πουν τι χρωστούσα. Κι όταν μου είπαν 140 ευρώ τους είπα «οι υπαίτιοι που συσσωρεύτηκαν τόσα πολλά χρήματα για την εισφορά μου είναι η ανοργανωσιά η δικιά σας». Λέγοντας εγώ αυτά δεν είχα κανένα λόγο ούτε να προσβάλω την κοπελίτσα που ήταν εκεί. Υπεύθυνη είναι η διοίκηση, όχι η κοπελίτσα… Αυτά τα οποία είπα εγώ η κοπέλα τα εξέλαβε σαν απειλή (μου έρχεται να γελάσω τώρα!!!) διότι θα ήμουν βλάκας να απειλήσω μία υπάλληλο, αλλά για καλή μου τύχη υπήρχε κάποιος παλιός παράγοντας της ΑΕΚ, ο κ. Γαβριήλ, ο οποίος μπορεί να το επιβεβαιώσει, διότι πήρε πρωτοβουλία και εξήγησε στην κοπέλα, επειδή δεν με ήξερε, ποιος είμαι! Και μετά από παρέλευση 10 λεπτών εμφανίστηκαν δύο αστυνομικοί. Βέβαια χωρίς περιπολικό και αφού τους εξήγησα για πιο λόγο πήγα εκεί, το θέμα έληξε. Ούτε σε κανένα τμήμα πήγα, ούτε τίποτα! Απλώς τα γράφω αυτά για να καταλάβετε τι ανοργανωσιά υπάρχει στην μη υπάρχουσα διοίκηση της Ερασιτεχνικής.

 

Επί τη ευκαιρία αυτού του γεγονότος, θέλω να ρωτήσω: Για πoιο λόγο η συμπεριφορά της Ερασιτεχνικής προ τα μέλη της είναι αυτή; Και λέγοντας συμπεριφορά, εννοώ γιατί δεν δέχονται τα λεφτά από τα μέλη της; Εκτός κι αν αυτοί που απαρτίζουν το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής είναι οικονομικά εύρωστοι και καλύπτουν τα έσοδα των Ερασιτεχνικών τμημάτων, τα οποία διαλύθηκαν όλα!

 

Επειδή δεν έχω αναφερθεί ποτέ στην ΚΑΕ, πιστεύω ο κ. Αγγελόπουλος, χωρίς να είμαι δισεκατομμυριούχος τα πάει μια χαρά. Με τη σημερινή κατάσταση που υπάρχει στο μπάσκετ αν δεν βρεθεί κάποιος μεγάλος οικονομικός παράγοντας είναι δύσκολο να ανταγωνιστούμε τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Την 3η θέση τη θεωρώ επιτυχία! Να ευχηθώ στην ΚΑΕ καλή επιτυχία στα πλέι οφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *