Πειρατές του Ονείρου: Νέα Φιλαδέλφεια, της ΑΕΚ η Ιθάκη

17
Ιούνιος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε AEK 24 HOURS / Οπαδοί

0 Σχόλια

Όλες οι κιτρινόμαυρες καρδιές στα μήκη και τα πλάτη της γης πάλλονται στους ρυθμούς της Νέας Φιλαδέλφειας! Της αλησμόνητης Γης των Προσφύγων, της αειθαλούς Πατρογονικής μας Εστίας που θα ξαναζωντανέψει το όνειρο της μεγάλης και ισχυρής Α.Ε.Κ! Αναμφίβολα, η κομβική υπόθεση της ανοικοδόμησης του Γηπέδου βρίσκεται στο επίκεντρο και ειδικά σήμερα μετά και την τελευταία θετική εξέλιξη, ο Λαός της Α.Ε.Κ προσμένει με βαθιά συγκίνηση αλλά και αγωνία την πολυπόθητη  στιγμή!

 

Πάνε πολλά χρόνια από εκείνη την «αποφράδα ημέρα» που τα όνειρα ενός ολόκληρου Λαού έγιναν συντρίμμια μαζί με τα χαλάσματα του αλησμόνητου «Ν. Γκούμας». Η συντριπτική πλειοψηφία των Ενωσιτών δεν έπαψε ποτέ να αδημονεί για την επιστροφή της Ομάδας στα τιμημένα χώματα της Προσφυγομάνας Νέας Φιλαδέλφειας. Κι ας υπήρξαν κάποτε ορισμένοι -«δούρειοι ίπποι» και ανιστόρητοι- που επιχείρησαν να θάψουν την ιερή αυτή υπόθεση και να οδηγήσουν την Α.Ε.Κ σε νέο ξεριζωμό ή ελεεινούς σκουπιδότοπους. Τελικά, ΔΕΝ τους πέρασε! Και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι, σαν club και «Πειρατές του Ονείρου», που από την αρχή ως το τέλος και παρά τα εναντίον μας πισώπλατα μαχαιρώματα, σταθήκαμε με συνέπεια στο πρώτο χαράκωμα του Αγώνα για την επιστροφή στη Ν. Φιλαδέλφεια!

 

H ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ βαδίζει ολοταχώς για την υλοποίηση του πιο σπουδαίου στόχου της! Πλέον, αφήνουμε ξοπίσω το θλιβερό παρελθόν (χωρίς φυσικά να ξεχνάμε πρόσωπα και καταστάσεις) και ετοιμαζόμαστε για… την έφοδο στον ουρανό!!! Γιατί μονάχα έτσι μπορεί να παρομοιαστεί η ευτυχής ιστορική στιγμή για την Α.Ε.Κ, εκείνη η ώρα που όλοι προσμένουμε, όταν ο ηγέτης της Ομάδας  Δ. Μελισσανίδης, με συνοδοιπόρο βέβαια το Λαό μας και με την ευλογία των Προσφύγων Ιδρυτών μας, δώσει «το εναρκτήριο λάκτισμα» για το… «ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ»!!!

 

Πάμε γερά, για την εκδίκηση των Ονείρων της αλύγιστης Προσφυγιάς! Για να μπει επιτέλους ο «θεμέλιος λίθος» στο κάστρο της ΑΕΚΑΡΑΣ που θα σημάνει την επάνοδό της στους Τίτλους και την Κυριαρχία!!!    

 

ΥΓ: ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!

 

Για την υπογραφή:

 

«ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *