Στρατηγέας: Όσα γράφονται απέχουν από την πραγματικότητα (pic)

19
Ιούλιος
2017

Δημοσιευτηκε απo Μάριος Ματσάνκος

Δημοσιευτηκε σε AEK 24 HOURS / Συνεντεύξεις

0 Σχόλια

Διάβασα ένα περίεργο κείμενο στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» το οποίο αφορούσε τον Νίκο Στρατηγέα.

 

Πραγματικά ούτε εγώ αλλά κανείς που το διάβασε δεν κατάλαβε αν ήταν αρνητικό ή όχι. Για πρώτη φορά δημοσιεύθηκε πως ο κ. Στρατηγέας έχει συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ άκουσε τους πιο ειδικούς του χώρου. Και βέβαια όσο κουτός κι αν είναι κανένας διερωτάται «καλά οι ειδικοί δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν την άδεια 4 χρόνια τώρα;».

 

Ως aek24hours.gr αλλά κι εγώ προσωπικά όφειλα να επικοινωνήσω με τον κ. Στρατηγέα για να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Τον βρήκα στο εξωτερικό και αυτό που μου μετέφερε ήταν το εξής: «κανείς δεν με έχει ρωτήσει να του πω ακριβώς τι πιστεύω, άρα όλα όσα γράφονται συνήθως απέχουν από την πραγματικότητα. Επειδή όμως τον Τάσο Τσατάλη τον συμπαθώ και το ξέρει, θα περιμένω να συναντηθούμε όποτε θελήσει και να του πω ακριβώς τι συζήτησα με τον Μελισσανίδη τον Ιανουάριο του 2014 και ότι άλλο δεν είναι ακριβές στο κείμενό του».

 

Το κείμενο κάνει λόγο μεταξύ άλλων πως τις θέσεις του κ. Στρατηγέα πιστεύουν και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας και ο κ. Λιόντος από την εφημερίδα Κόντρα. Αν η Δημοτική Αρχή συμφωνεί με την άδεια του κ. Στρατηγέα γιατί δεν το πήρε από το χέρι να παρουσιάσουν από κοινού ένα εναλλακτικό σχέδιο;

 

Επίσης, οι αναρχικοί συμφωνούν με τον κ. Στρατηγέα; Θέλουν το γήπεδο; Γιατί εμείς ξέρουμε ότι δεν το θέλουν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *