Αρρώστια για την ΑΕΚ στην Κατερίνη

20
Ιούλιος
2014

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Στήλες ΑΕΚ

0 Σχόλια

Ο Κώστας Νεστορίδης αρθρογραφεί στο aek24hours.gr για την παρουσία του στην εκδήλωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Κατερίνης, ενώ κάνει και μία καταγγελία για άνθρωπο της ΑΕΚ που του τόνισε «εμείς σε καταστρέψαμε».

Φανταστική η βραδιά την Παρασκευή στην Κατερίνη. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Συνδέσμου της Κατερίνης. Τουλάχιστον 500 άτομα ήταν εκεί. Είδα και ορισμένους φίλους από τη Θεσσαλονίκη. Με περίμεναν να τα πούμε από κοντά. Τέτοιο θέματα δεν έχω ξαναδεί. Αυτός ο άνθρωπος (Βάϊος Χαρισόπουλος), αλλά και οι ομοϊδεάτες του είναι τρελοί. Αρρώστια για την ΑΕΚ είδα εγώ στην Κατερίνη. Ορχήστρα που μας ταξίδεψε. Μας μάγεψαν πραγματικά τα 30 άτομα που έπαιξαν για εμάς. Ο ουρανός γέμισε από κιτρινόμαυρες… κανονιές με τα βεγγαλικά, κάνοντας τη νύχτα μέρα. Απίστευτα πράγματα. Ευτυχώς που είχα προλάβει να πάρω μαζί μου 700 αυτόγραφα από την Αθήνα. Και πάλι δεν μου έφτασαν. Η αγάπη που μου δίνει ο κόσμος είναι κάτι το απίστευτο. Τους ευχαριστώ όλους που κάνουν αυτά τα πράγματα για μένα. Αυτά είναι τα καλά για μένα.

Υπάρχουν και άσχημα όμως. Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ΑΕΚ με στεναχωρούν. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό σε μένα που έδωσα και την ψυχή μου γι’ αυτόν το σύλλογο. Έδωσα τα πάντα, δεν πήρα δραχμή. Τρεις μήνες στην Ερασιτεχνική με έκαναν πρόεδρο και στη συνέχεια φανερώθηκε ότι ήταν μόνο και μόνο για να κάνουν τη δουλειά τους. Τίποτα άλλο. Ακόμα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όταν ανέλαβα την ΑΕΚ προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Μέσα μου νιώθω δικαιωμένος. Αλλά αυτό που μου τόνισε άνθρωπος της ομάδας δεν θα το ξεχάσω. «Εμείς σε καταστρέψαμε…». Ήταν τα πρόσφατα λόγια του Νίκου Στράτου που κακά τα ψέματα αν και με στεναχώρησαν, φάνηκαν ειλικρινέστατα.

Πέραν του Νίκου Στράτου, ακόμη ένας άνθρωπος μου είπε ότι πάντα υπάρχει θέση για σένα στην ΑΕΚ όταν αυτή γίνει ΠΑΕ. Περιμένω ακόμα να το δω. Ξέρετε αδέρφια μου. Εγώ είμαι αυτός ο απλός άνθρωπος που έφερε στην ΑΕΚ τον Πομώνη, τον Παπαϊωάννου και τον Τσάμη. Λέτε να μην αξίζω μία θέση στην ΑΕΚ, απλά και μόνο να την βοηθήσω; Δεν έχω ποδοσφαιρικό μάτι; Θα μπορούσα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως έκανα τότε, να βρω για την ΑΕΚ παίκτες ακόμη και σήμερα. Βλέπετε άλλοι αποφασίζουν. Εκείνοι που έχουν μαζευτεί στην ομάδα τώρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *