Ό,τι σκέφτομαι, σας το λέω

24
Σεπτέμβριος
2017

Δημοσιευτηκε απo Μπάμπης Καρανούτσος

Δημοσιευτηκε σε Γνώμες / Μπάμπης Καρανούτσος

1 Σχόλιο

Φίλοι ΑΕΚτζήδες καλό χειμώνα και καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Εύχομαι η χρονιά αυτή να συνεχιστεί βάσει των νέων δειγμάτων που έχουμε δει μέχρι στιγμής, αλλά να μην βιαζόμαστε, γιατί ένα πρωτάθλημα δεν τελειώνει την 4η αγωνιστική. Δύο είναι τα θέματα με τα οποία θα σας απασχολήσω σήμερα. Πρώτον το θέμα του γηπέδου. Μέχρι στιγμής οι εξελίξεις στα έργα του γηπέδου δείχνουν ότι κάτι πάει να γίνει, αλλά επειδή στα 15 χρόνια που είναι γκρεμισμένο, είναι πολλές οι φορές, που πήραμε υποσχέσεις. Μία κουβέντα μόνο θα πω ότι, αν δεν πέσουν τσιμέντα, τα χόρτα θα ξαναφυτρώσουν.

 

Επειδή στην παρουσίαση του βιβλίου του Θωμά Μαύρου σε συζήτηση που είχα με τον κ. Μελισσανίδη, μου είπε ότι κάποιος τον πληροφόρησε ότι είμαι κατά του γηπέδου. Νομίζω ότι περισσότερο από τον καθέναν θέλω να γίνει το γήπεδο, με οποιονδήποτε τρόπο δεν με ενδιαφέρει και ποτέ δεν ήμουν εξαρτώμενος από κανέναν.

 

Έχω τοποθετηθεί σε πολλές συνελεύσεις για το θέμα του γηπέδου και παρακαλώ πολύ να σταματήσει εδώ η συζήτηση. Είμαι σε τέτοια ηλικία (76 ετών) και δεν έχω πολλά περιθώρια να περιμένω. Γι’ αυτό παρακαλώ να συντομευθεί όχι μόνο για μένα, αλλά για όλο τον κόσμο, γιατί αν δεν γίνει το γήπεδο πολλά πράγματα θα μείνουν πίσω.

 

Επειδή η ηλικία μου είναι τέτοια αποφάσισα να κάνω κάτι το οποίο θα μείνει και μετά το θάνατό μου. Αυτό είναι ένα τραγούδι που έχει σχέση με την ιστορία της ΑΕΚ, το οποίο έχει γράψει η κα Αποστολία Θώδου. Εκ παραδρομής γράφτηκε πως το έχουμε γράψει μαζί. Τη μελοποίηση ανέλαβε ένας εξαίρετος συνθέτης και πάνω απ’ όλα ΑΕΚτζής, ο Χρήστος Μπέλτσιος. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει το cd. Και επειδή από τον καιρό που ήμουν στην εξέδρα, έπιανα τον παλμό του κόσμου της ΑΕΚ, θεώρησα σκόπιμο να σας ενημερώσω για τα λόγια αυτού του τραγουδιού, τα οποία έχουν ως εξής:

 

Για μια ομάδα τραγουδώ, ρυθμό δίνει η καρδιά που όταν ακούει ΑΕΚ, χτυπάει δυνατά.

 

Ένας αετός δικέφαλος με ανοιχτα φτερά, αγκάλιασε και ένωσε της ΑΕΚ τα παιδιά.

Ρεφρέν: ΑΕΚ θα πει ξεριζωμός. ΑΕΚ θα πει ιστορία.

 

ΑΕΚ θα πει ξεσηκωμός, ΑΕΚ θα πει λατρεία.

 

Ξέρουμε από προσφυγιά, διωγμό και αδικία, μα πάνω απ’ όλα ξέρουμε ΑΕΚ θα πει θρησκεία.

 

Χαίρομαι ή πληγώνομαι, γελάω ή πονάω, ότι κι αν γίνει σίγουρα, ΑΕΚ θα σ’ αγαπάω!

 

Δυστυχώς δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να σας πω το σκοπό. Ένα είναι σίγουρο, ότι με το που θα γίνει το καινούριο γήπεδο, εγώ στη σέντρα κι εσείς στις εξέδρες θα το τραγουδάμε όλοι μαζί!

 

Σημειωτέον ότι το τραγούδι αυτό θα το τραγουδήσω εγώ!!!

1 σκέψη για “Ό,τι σκέφτομαι, σας το λέω

  1. πουλης βαγγεκλης

    ΑΠΟ πότε έμεινες και τρσγουδιστης; μάλλον έχω χάσει επεισόδια! Μπαμπινο με Αγαπη ο φιλος σου Πουλιτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *