Πειρατές του Ονείρου: Πυρετωδώς!!!

08
Οκτώβριος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε AEK 24 HOURS / Οπαδοί

0 Σχόλια

Oι… “ευλογημένες μπουλντόζες”,  με τις ευχές εκατομμυρίων ενωσιτών, δουλεύουν πυρετωδώς στα ιστορικά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας. Η πολυπόθητη ταμπέλα με τον αριθμό αδείας είναι πλέον αναρτημένη στο εργοτάξιο και για πρώτη φορά μετά από 14 πέτρινα χρόνια, το πέρασμα από τη γη των προγόνων μας δεν φέρνει δάκρυα, θλίψη και πίκρα, αλλά χαμόγελα αισιοδοξίας και μία πρωτόγνωρη αίσθηση χαράς.

 

‘Όλο και πλησιάζει πιο κοντά η ώρα που τα ερείπια της καταστροφής θα παραχωρήσουν τη θέση τους στην αναδημιουργία! Από εδώ, από την ιστορική κοιτίδα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου η Α.Ε.Κ των Προσφύγων έζησε και μεγαλούργησε επί δεκαετίες, από εδώ ξεκινά, πλέον, η ελπιδοφόρα πορεία της αναγέννησής της  με την ανοικοδόμηση του ιστορικού της σπιτιού! 

 

Όλοι όσοι (ανώνυμοι και επώνυμοι) πίστεψαν από την αρχή ως το τέλος στο μεγάλο στόχο, αυτοί που πάλεψαν κόντρα σε θεούς και δαίμονες για να μην σβήσει το όνειρο, όλοι εκείνοι που δεν λογάριασαν συκοφαντίες, προβοκάτσιες και διώξεις ώστε να μην καταλήξει το ηρωικό παρελθόν και το μέλλον της αγαπημένης μας Α.Ε.Κ σε δύσοσμους σκουπιδότοπους, αυτοί που δεν συμβιβάστηκαν με το νέο ξεριζωμό και μόχθησαν γι’ αυτή την ιερή υπόθεση, μπορεί να αισθάνονται περήφανοι και δικαιωμένοι απέναντι στους αθάνατους προγόνους ιδρυτές μας, τους παππούδες και τους πατεράδες μας.

 

Η Ομάδα της Προσφυγιάς με ηγέτη το Δ. Μελισσανίδη και συνοδοιπόρο τον πύρινο Λαό μας, κερδίζει πλέον το στοίχημα με την Ιστορία και το Κάστρο του Δικέφαλου Αετού στη Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με το Μουσείο Ιστορίας και Πολιτισμού, θα χαρίσει ξανά στην Προσφυγική Α.Ε.Κ τα σκήπτρα της Κυριαρχίας! 

 

*Η ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΨΕ – ΞΕ-ΚΙ-ΝΗ-ΣΑ-ΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟ-ΧΩ-ΡΑ-ΜΕ !!! 

 

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *