Το καλοκαίρι έτοιμες οι εξέδρες της «Αγιά-Σοφιάς»

10
Οκτώβριος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάθε Μπαλίτσα / Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

0 Σχόλια

Μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί οι χωματουργικές εργασίες για το γήπεδο της ΑΕΚ. Οι εκσαφές έχουν φτάσει μέχρι και στα πέντε μέτρα σε κάποια σημεία και στη συνέχεια θα αγγίζουν τα οκτώ μέτρα. Τα θεμέλια θα μπουν, βάσει χρονοδιαγράμματος, προς τα τέλη Νοεμβρίου και το πολύ μέχρι μέσα Δεκεμβρίου.

 

Σύντομα θα ξεκινήσει και η δημιουργία των προκάτ εξεδρών, που θα έχει το γήπεδο των κιτρινόμαυρων. Εκτιμάται από την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή τους ότι θα είναι έτοιμες μέσα στο καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ». Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την ΑΕΚ η εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» θα τις τοποθετήσει στο χώρο του οικοπέδου.

 

Αυτό που υποστηρίζουν στην ΑΕΚ είναι πως μέσα στο 2018 θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του κατασκευαστικού κομματικού του γηπέδου της ΑΕΚ και ότι μέσα στο 2019 θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του στεγάστρου και με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του ΝΑΟΥ προκειμένου η ΑΕΚ να μπει σε αυτόν τη σεζόν 2019-2020.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *