Νέα εκδίκαση προσφυγής στο ΣτΕ κατά της Αγια-Σοφιάς – AEK: Έχουμε δώσει αγώνα νομιμότητας

11
Οκτώβριος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάθε Μπαλίτσα / Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

0 Σχόλια

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα πρέπει να βρεθούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ αλλά και της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε» στις 18 Οκτωβρίου, αυτή την φορά για προσφυγή εναντίον της Μελέτης Περιβαντολογικών Επιπτώσεων, η οποία είχε κατατεθεί μετά την έγκρισή της από τον Πάνο Σκουρλέτη τον Μάρτιο του 2016. Επίσης, έχει γίνει ακόμη μία προσφυγή στη Διεύθυνση Δασών.

 

Την ίδια ώρα, η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συνεχίζει να εκφράζει την αντιθεσή της με την υπογειοποίηση. Μάλιστα έχουν μοιραστεί και φυλλάδια στα οποία εκφράζει την αντίθεσή του για το συγκεκριμένο έργο, το οποίο είναι αλληλένδετο με το πρότζεκτ του γηπέδου.

 

Ακόμα, δεν θα πρέπει να ξεχνάσει πως μέλη της Ερασιτεχνικής έχουν κερδίσει το παραχωρητήριο που έδινε το γήπεδο στη «Δικέφαλος 1924» για 49 χρόνια. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν έφεση προσβάλλοντας την πρωτόδικη απόφαση.

 

Από πλευράς ΑΕΚ αυτό που τονίζεται είναι το εξής: «Εχουμε δώσει διαρκή αγώνα νομιμότητας. Εχουμε ήδη δικαιωθεί από την Ολομέλεια του ΣτΕ. Η ΑΕΚ δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια αλλά θα αντιδράσει απέναντι σε όλα αυτά. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και μια γροθιά για το μεγάλο μας όνειρο κόντρα στον ανελέητο πόλεμο που εξακολουθούμε να δεχόμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *