Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τους Ενωσίτες ταξιδιώτες στο Μιλάνο

11
Οκτώβριος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάθε Μπαλίτσα / Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

0 Σχόλια

H ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, που θα ταξιδέψουν στο Μιλάνο για τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στη Μίλαν και έχουν κάνει κατάθεση των χρημάτων του εισιτηρίου τους στον λογαριασμό της Τράπεζα Πειραιώς ότι θα πρέπει να επικοινωνήσουν και με την ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 800-100-2121 από σταθερά και 210-6855830 από κινητά τηλέφωνα (καθημερινές από τις 09:30 έως τις 17:30) προκειμένου να δώσουν τα στοιχεία τους και να εγγραφούν στη σχετική λίστα προκειμένου να τα προμηθευτούν στο Μιλάνο. Ενημερώνουμε ότι δεν αρκεί μόνο η κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς, αλλά ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ και η επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

 

Επίσης οι φίλαθλοι εκτός Αθηνών και οι κάτοικοι εξωτερικού θα πρέπει να κάνουν την κατάθεσή τους στον τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (προκειμένου να υπάρξει ο κατάλληλος χρόνος για να ενημερωθεί το σύστημα) και μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να κάνουν την εγγραφή τους επικοινωνώντας με την ΠΑΕ ΑΕΚ στα παραπάνω τηλέφωνα.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο τραπεζικός λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς είναι ο κάτωθι:

 

5102-075089-479

ΙΒΑΝ: GR4001721020005102075089479

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

SWIFT BIC: PIRBGRAA

 

Και ως αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σαν αιτιολογία το ονοματεπώνυμο και το λεκτικό ΜΙΛΑΝ-ΑΕΚ (παράδειγμα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΛΑΝ-ΑΕΚ). Το αντίτιμο του εισιτηρίου είναι 20 €

 

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι η παραλαβή των εισιτηρίων (για όσους τα αγοράσουν μέσω τραπεζικής κατάθεσης) θα γίνει στο Μιλάνο με την προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου για κάθε φίλαθλο. Το ξενοδοχείο στο οποίο  θα γίνει η παραλαβή των εισιτηρίων θα ανακοινωθεί μία βδομάδα πριν τον αγώνα.

 

Οσοι φίλαθλοι αγοράσουν το εισιτήριό τους προσερχόμενοι στο τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (κάτω από τη θύρα των επισήμων – καθημερινές από τις 10:00 έως τις 17:00) θα μπορούν να τα προμηθεύονται έως και τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου προσκομίζοντας για κάθε εισιτήριο τα εξής στοιχεία, που είναι απαραίτητα σύμφωνα με την ιταλική νομοθεσία:

 

  • Ονοματεπώνυμο
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Τόπος γέννησης

 

Τέλος επαναλαμβάνουμε πως σε κανένα φίλαθλο χωρίς εισιτήριο δεν θα επιτραπεί από την ιταλική αστυνομία να πλησιάσει το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, ενώ για την είσοδο στο γήπεδο μαζί με το εισιτήριο θα είναι απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *