Γιόχανσον: Μιλάω με την ΑΕΚ, δεν κλείνω καμία πόρτα

13
Νοέμβριος
2017

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάθε Μπαλίτσα / Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

0 Σχόλια

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ιταλία. Ο Σουηδός μέσος της ΑΕΚ σε συνέντευξή του που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του στους κιτρινόμαυρους, ενώ υποστήριξε πως δεν κλείνει καμία πόρτα πιθανής αποχώρησής του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το ήταν δύσκολη απόφαση να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ όταν έπαιζε στη Β’ Εθνική;

 

«Ναι, σίγουρα ήταν. Όμως δεν το σκέφτηκα. Μπήκα γρήγορα όμως στην ομάδα. Τότε ήταν σχετικά εύκολο να μπεις στην ομάδα. Το ξεκίνημά μου ηταν εύκολο και στη συνέχεια προχώρησα. Βήμα – βήμα μπορεί να πει κανείς ότι είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

 

Για το τι έχει μάθει στην Ελλάδα και πως εξέλιξε;

 

«Εχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστές, κυρίως με τη μπάλα. Παίζω πιο άνετα με τη μπάλα. Ειμαστε μια ομάδα που κερδίζει πολλά στην Ελλάδα, είναι συνηθισμένη να κρατάει μπάλα και να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Αισθάνομαι ότι συμμετέχω στο παιχνίδι με τη μπάλα. Αυτό είναι το μέρος του παιχνιδιού μου που έχω αναπτύξει. Πολλοί πίστευαν ότι ήταν μια περίεργη επιλογή να πάει κανείς στη Β’ Εθνική στην Ελλάδα, αλλά ήταν ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Αισθάνομαι ότι έχω αναπτυχθεί και εξελίσσομαι. Είναι διασκεδαστικό και νομίζω αυτό φαίνεται και στην Εθνική ομάδα».

 

Αν έχει τον ίδιο ρόλο στην ΑΕΚ όπως αυτόν που έχει και στην Εθνική Σουηδίας;

 

«Στην αρχή στην ΑΕΚ ήμουν πιο αμυντικός. Τώρα αισθάνομαι λίγο περισσότερο παίκτης boxtobox. Είμαι λίγο πιο επιθετικός στην ΑΕΚ απ’ ότι είμαι στην Εθνική. Στην Εθνική είμαι περισσότερο αμυντικός μέρος. Είναι λίγο διαφορετικός ο ρόλος, αλλά έχει πολλά ίδια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι».

 

Για το συμβόλαιό του και αν υπάρχει συζήτηση με την ΑΕΚ;

 

«Ναι, υπάρχει διάλογος με την ΑΕΚ για να δούμε τι πρόκειται να συμβεί. Εχουμε καλές σχέσεις με τον σύλλογο. Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν κλείνω καμία πόρτα».

 

Αν ψάχνει κάτι νέο;

 

«Θα δούμε. Εξαρτάται από το τι θα είναι αυτό το νέο. Είχα φανταστικά χρόνια στην Ελλάδα και ευχαριστώ την ΑΕΚ γι’ αυτό. Θα δούμε τι θα συμβεί. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να δω για τη συνέχεια και είναι δύσκολο να απαντήσω τώρα τι θα γίνει. Πρέπει να δούμε αν ταιριάζω κοινωνικά, ποδοσφαιρικά, οικογενειακά. Είναι δύσκολο να πούμε ποιο και τι θα είναι καλό για μένα το επόμενο βήμα».

 

Αν θα προτιμούσε να μείνει στην Ελλάδα ή αν αισθάνεται ότι έχει κλείσει τον κύκλο του και θέλει μια νέα πρόκληση;

 

«Δεν κλείνω καμία πόρτα σε τίποτα. Εχω πάει πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα δούμε αν υπάρξει κάτι άλλο».

 

Αν τα ματς με την Ιταλία του ανοίξει το δρόμο για τη Serie A;

 

«Ναι, ποιος ξέρει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *