ΑΕΚ για Αθλητική Κυριακή λόγω ΠΑΟΚ: Παίχτηκε σόου!

16
Απρίλιος
2018

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάθε Μπαλίτσα / Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

0 Σχόλια

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με την ΕΡΤ και την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» να φιλοξενήσουν ζωντανά απόψε τον διευθυντή επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκου και το στέλεχος της ΠΑΕ Παντελή Κωνσταντινίδη, προκειμένου να μιλήσουν για την δικαστική διαμάχη με την ΑΕΚ, προκάλεσε την οργή της Ένωσης.

 

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έκαναν λόγο για «σόου που παίχτηκε στην πιο ιστορική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ υπάρχει μια δικαστική υπόθεση που είναι σε εξέλιξη». Πρόσθεταν, δε, ότι είναι κάτι που η ΑΕΚ δεν θα το αφήσει έτσι και θα προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες «για τον αποψινό μονόλογο του ΠΑΟΚ στη δημόσια τηλεόραση».

 

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ τόνιζαν ότι θα απευθυνθούν και στη διοίκηση της ΕΡΤ, γιατί θεωρούν unfair αυτό που έγινε απόψε απέναντι στην ΑΕΚ και καθαρά μεροληπτικό και αντιδεοντολογικό. «Υπάρχει μια δικαστική διαδικασία σε εξέλιξη και περιμέναμε από τη δημόσια τηλεόραση να τηρήσει ουδέτερη στάση και όχι να προχωρήσει σε live εξέταση μαρτύρων μόνο της μίας πλευράς», τόνιζαν. Μάλιστα, αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *