Πρέπει να μάθει ο κόσμος την ιστορία της ΑΕΚ

29
Απρίλιος
2014

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Στήλες ΑΕΚ

0 Σχόλια

Ενθουσιασμός και δάκρυα. Αυτά ένιωσα στη χθεσινή εκδήλωση της παρουσίας του βιβλίου για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ. Ίσως να είναι η καλύτερη μέρα της ομάδας μας. Όλα όσα είδα, το κλίμα, οι άνθρωποι, όλα ήταν τέλεια. Αυτό το βιβλίο πρέπει να το μάθει ο κόσμος. Πρέπει ο κόσμος της ΑΕΚ να μάθει την ιστορία της ομάδας. Τόσο εγώ, όσο και πολλοί άλλοι είμαστε στη διάθεση της ΑΕΚ για να βοηθήσουμε σε αυτό το βιβλίο.

Οι δημοσιογράφοι που παρουσίασαν την εκδήλωση, αλλά και εκείνοι που έχουν γράψει στο βιβλίο έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι πως όλη η ιστορία της ΑΕΚ βρίσκεται σε αυτό το βιβλίο. Στην εκδήλωση είδα βίντεο από παλαιότερους αθλητές για να μαθαίνουν οι παλιοί φίλαθλοι, από τους λίγο πιο νέους για να μαθαίνει η μετέπειτα γενιά και από τους σημερινούς για να μαθαίνουν οι σημερινοί φίλοι της ομάδας μας.

Κάπου εδώ θέλω να σας αναφέρω για κάτι που έγραψε το site στο οποίο αρθρογραφώ. Χωρίς να πω τίποτα, αποτύπωσε τις εικόνες στο μυαλό μου σε ένα κείμενο. Μιλάω για τους φιλάθλους μας που με περίμεναν έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης για να φωτογραφηθούν μαζί μου. Ξέρετε, το να με βγάζουν φωτογραφίες 10,20, 30 άνθρωποι το έχω δει πολλές φορές. Αλλά το να περιμένω 2 και 2,5 ώρες στο δρόμο, έξω από τη Ριζούπολη και να φωνάζουν «Νεστορίδης, Νεστορίδης» και να φωτογραφίζομαι με όλο τον κόσμο, δεν το έχω ξανασυναντήσει. Αυτό δεν θα το έκαναν ούτε για τον πατέρα τους, ούτε για τη μάνα τους και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την αγάπη που μου έχουν και γνωρίζουν ή έχουν ακούσει από τους πιο παλιούς τι ποδοσφαιριστής και άνθρωπος ήμουν. Τους ευχαριστώ.

* Στη φωτογραφία ο Κώστας Νεστορίδης με τον συντάκτη του aek24hours.gr, Μάριο Ματσάνκο από την εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου της ΑΕΚ για τα 90 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *