Δυστυχώς και με την άνοδο δεν άλλαξε τίποτα

24
Οκτώβριος
2015

Δημοσιευτηκε απo Μπάμπης Καρανούτσος

Δημοσιευτηκε σε Γνώμες / Μπάμπης Καρανούτσος

0 Σχόλια

Παρά τον ενθουσιασμό για την άνοδο της ομάδας στη Super League, οι κλυδωνισμοί, παρουσιάστηκαν πάρα πολύ νωρίς. Μία ήττα από τον Ολυμπιακό με όποια ελαφρυντικά κι αν υπάρχουν, π.χ. διαιτησία, δεν περίμενα να βγάλει τέτοιες αντιδράσεις ως αναφορά το τιμ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συγκεκριμένα, στο θέμα του προπονητή. Εγώ δεν είμαι αυτός που θα υποδείξω ποιον θα φέρουν για το μέλλον της ομάδας, αλλά πιστεύω ότι η ευθύνη δεν είναι του Δέλλα διότι είμαι σίγουρος 100% δεν ήταν αυτός που ησυγήθηκε αυτές τις μεταγραφές. Οι υπόλοιποι που διοικείται την ΑΕΚ αν πιστεύετε ότι με αυτό το υλικό θα πάρει πρωτάθλημα, είστε βαθιά νυχτωμένοι.

Τη στιγμή κατά την οποία ο Δέλλας αποτελεί παρελθόν θα σας κάνω μία υπόδειξη για τον αντικαταστάτη του. Στο διοικητικό τιμ της ΑΕΚ, υπάρχει ο εκτελεστικός διευθυντής, ο οποίος χρημάτισε προπονητής και στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό με επιτυχημένη καριέρα, χωρίς να είναι ειρωνικό το σχόλιο. Κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει την ομάδα με την πείρα που έχει και με τις γνώσεις, αλλά κορόιδο δεν πιάνεται ο Μπάγεβιτς να φάει αυτός τη λάσπη.

Πάμε στο θέμα του Μανωλά. Ο Μανωλάς πιστεύω είναι μία λύση ανάγκης, αλλά πολύ φοβάμαι με το πρώτο στραβοπάτημα χωρίς να έχει ευθύνη θα του τα ρίξουν και αυτουνού και θα ψάχνουν πάλι για προπονητή. Και αν μία ομάδα σε μία ποδοσφαιρική χρονιά αλλάξει τρεις και τέσσερις προπονητές, τότε καληνύχτα. Η χρονιά έφυγε.

Θα παραμείνω στο θέμα προπονητή και θα αναφερθώ στο Φερέρ. Βάσει του ρεπορτάζ της ομάδας, κάποιοι αναφέρονται στο θέμα Φερέρ. Όταν έφυγε από την ΑΕΚ, κάποιος που ήταν μαζί του στην Μπαρτσελόνα, είχε πει ότι ήταν ηλεκτρολόγος. Έφυγε από την ΑΕΚ για να πάρει Μάστερ. Τώρα κάτοχος του Μάστερ από την Μπαρτσελόνα μπορεί να έρθει.

Για να σοβαρευτούμε και λίγο, η ομάδα για να γίνει ανταγωνιστική στη Super League, χρειάζεται σε καίρια σημεία του ποδοσφαιρικού τμήματος να μπουν άνθρωποι άφθαρτοι και με γνώσεις. Διότι, αυτοί οι οποίοι είναι στο προπονητικό τμήμα, χρονίζουν 40 και πλέον χρόνια. Και θα αναφερθώ σε Στράτο, Μπουρουτζίκα, Αρκάδη κ.α. Έδωσαν ένα κάρο εξετάσεις και απέτυχαν! Εκτός από την αλλαγή των προσώπων στα διοικητικά, πρέπει να γίνουν μεταγραφές ουσίας. Όχι από τη λαϊκή και μετά τις 2 το μεσημέρι.

Παράλληλα, από αυτά που σας είπα, συζητιέται και η αλλαγή προέδρου (όχι ιδιοκτήτη, προέδρου). Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, ας σταματήσουν εκεί, γιατί παρακάτω από την Γ’ Εθνική που την πήγε αυτός και η παρέα του 2004 (όλοι ξέρετε για ποιους λέω) δεν πάει.

Αυτά όλα που γράφω κατά καιρούς δεν έχω εμπάθεια για κανέναν. Από τα 74 μου χρόνια, τα 63 τα έχω αφιερώσει στην ΑΕΚ. Το γεγονός ότι δεν έρχομαι γήπεδο, η ψυχή μου το ξέρει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *