Φέτος χρόνια πολλά, του χρόνου χρόνια καλά

25
Δεκέμβριος
2015

Δημοσιευτηκε απo Μπάμπης Καρανούτσος

Δημοσιευτηκε σε Γνώμες / Μπάμπης Καρανούτσος

0 Σχόλια

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, επί τη ευκαιρία των Άγιων αυτών ημερών που θα περάσουν και επειδή κάθε χρόνο σας έλεγα τα κάλαντα, είχα στο πρόγραμμα να σας τα πω και φέτος. Αγόρασα τρίγωνο, έγραψα στίχους, με την προϋπόθεση ότι τα κάλαντα θα τα έλεγα στην είσοδο της «Αγιά Σοφιάς». Δυστυχώς η «Αγιά Σοφιά» δεν έγινε, και χωρίς να εκθέσω τους λόγους γιατί δεν έγινε, θεωρώ σκόπιμο και θα είναι άκυρο διότι τα λόγια έχουν σχέση με την «Αγιά Σοφιά», να τα αναβάλλω για κάποια άλλη χρονιά. Αν φυσικά γίνει η «Αγιά Σοφιά» και είμαι στη ζωή!

Στον αγώνα με τον Λεβαδειακό παρευρέθηκα στο γήπεδο και διαπίστωσα ότι ανεξάρτητα με τη βαθμολογική θέση που έχει αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ, το ρόστερ αυτής της ομάδας δεν έχει περιθώρια για κάτι πολύ καλό στο μέλλον. Και επειδή ο Γενάρης είναι μήνας μεταγραφών, καλό θα ήταν να πλαισιώσουν την ομάδα με μερικά στελέχη εκτός από τα αγωνιστικά προσόντα, να έχουν και σωματικά. Αυτό το ρόστερ με τα σωματικά προσόντα που έχει η πλειοψηφία του, δεν μπορεί να υποσχεθεί κάτι σπέσιαλ, διότι το ποδόσφαιρο το παίζουν άτομα με σωματικά προσόντα και φυσική κατάσταση. Όταν ένας ποδοσφαιριστής έχει αυτά τα δύο προσόντα παίζει σε μία ομάδα. Αν ξέρει και λίγη μπάλα είναι Πατριάρχης!

Φιλαράκια, έχω πολλά να πω, αλλά λόγω των εορτών δεν θέλω να σας στεναχωρήσω. Απλώς θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, Χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες όλων των ΑΕΚτζήδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *