Πανταζής: Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου

01
Ιούνιος
2016

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάθε Μπαλίτσα / Στης Φιλαδέλφειας τα μέρη

0 Σχόλια

Ως άνθρωπος που πραγματικά έχει συνδέσει τη ζωή του με την ΑΕΚ μίλησε ο Νίκος Πανταζής. Σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, περιέγραψε τα συναισθήματα της αποχώρησής του έπειτα από 44 χρόνια.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε…

 

Για τα συναισθήματά του: «Όταν διακόπτεται ένας δεσμός τόσο πολυετής και μια αγάπη τόσο μεγάλη, υπάρχει στενοχώρια. Η απόφαση όμως έχει ληφθεί. Σε πάγκο δεν ξανακάθομαι και σε γήπεδο δεν ξαναμπαίνω. Θα είμαι πάντα κοντά στην ΑΕΚ και έτοιμος να βοηθήσω όπου χρειαστεί, αλλά όχι έτσι όπως ήμουν μέχρι τώρα, συμμετέχοντας ενεργά στις δραστηριότητές της».

 

Για το πώς έφτασε να πάρει τη μεγάλη απόφαση της αποχώρησης: «Ήρθε ο χρόνος του, κάποτε έπρεπε να το αποφασίσω. Δεν έκανα κάτι για να μπορέσω να κερδίσω την αγάπη του κόσμου ειδικά γι’ αυτό τον λόγο. Λόγω της πολυετίας και της προσφοράς μου ίσως υπάρχει μια αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο. Πάνω απ’ όλα όμως υπάρχει η ΑΕΚ, που συνεχίζεται μετά από μας και μετά από όλους».

 

Για τις καλύτερες αναμνήσεις του από την ομάδα: «Οι πιο καλές στιγμές ήταν η πρόκριση επί της ΚΠΡ, το γκολ του Καραγκιοζόπουλου με το οποίο η ΑΕΚ ξαναπήρε το πρωτάθλημα και η επιστροφή της ομάδας μετά τα δεινά που πέρασε με την επιτυχία που είχε φέτος στο Κύπελλο».

 

Για το αν είναι πετυχημένη η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ: «Μην είμαστε αχάριστοι. Αυτό που πέτυχε φέτος η ΑΕΚ ήταν άθλος. Στην ουσία τερμάτισε δεύτερη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έμεινα ικανοποιημένος έπειτα από πολλά χρόνια γιατί είδα ότι κάτι γίνεται, ότι θα φτιάξουμε κάτι καλό».

 

Για το αν θα πηγαίνει πλέον στο γήπεδο: «Και στο γήπεδο θα πηγαίνω και στα αποδυτήρια θα μπαίνω. Η ΑΕΚ είναι σπίτι μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *