Η καινούρια σεζόν ξεκινά με τις ατέλειες των προηγούμενων χρόνων

23
Ιούλιος
2016

Δημοσιευτηκε απo Μπάμπης Καρανούτσος

Δημοσιευτηκε σε Γνώμες / Μπάμπης Καρανούτσος

0 Σχόλια

Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η επίσημη έναρξη για την ΑΕΚ είναι προ των πυλών… Μερικά πράγματα τα οποία θα επισημάνω δυστυχώς δεν έχουν μπει στην αφετηρία των εξελίξεων. Πρώτο και πιο βασικό είναι το θέμα του γηπέδου, το οποίο καλοκαιριάτικα έχει… παγώσει. Αυτό συμβαίνει για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια, αλλά φέτος λόγω υψηλών θερμοκρασιών δεν περίμενα να κυλήσει έτσι.

 

Φέτος πρώτο θέμα το γήπεδο, για να θυμίσω στους ΑΕΚτζήδες ότι κάθε χρόνο πριν την έναρξη των επίσημων συναντήσεων γινόντουσαν φιλικά παιχνίδια με ομάδες εγνωσμένης αξίας και για να βρεις εισιτήριο, έπρεπε να στηθείς με τις ώρες στην ουρά. Με λίγα λόγια 40.000 μέσα, 40.000 έξω τη δεκαετία του ’70. Με τις ομάδες που έπαιξε φέτος η ΑΕΚ, οι φίλαθλοι δεν συγκινήθηκαν να πάνε να την δουν διότι υπήρχε απαγορευτικό λόγω κεκλεισμένων των θυρών.

 

Για τις μεταγραφές, όχι εγώ, αλλά κανένας δεν μπορεί να έχει άποψη, δεδομένο ότι δεν έχουμε δει κανέναν από τους καινούριους παίκτες. Αυτά τα οποία γράφουν οι εφημερίδες προσκείμενες προς την ΑΕΚ, περί μάγων και παικταράδων, τουλάχιστον εμένα με αφήνουν ασυγκίνητο μέχρι να τους δω. Διότι και πέρυσι ήρθαν μάγοι και παικταράδες, αλλά η διαφορά μας από τον πρώτο στο πρωτάθλημα ήταν στους 35 βαθμούς.

 

Τα δύο βασικά πράγματα τα θίξαμε. Είναι το γήπεδο και οι μεταγραφές, αλλά το πιο βασικό κατά την άποψή μου, είναι να μην εγκαταλείψει ο κόσμος την ΑΕΚ και να πάρει διαρκείας. Κι εγώ έχω 2-3 χρόνια να πάρω διαρκείας, αλλά φέτος θα πάρω διότι ομάδες που τις εγκαταλείπει ο κόσμος της, μπαίνουν σε δυσμένεια κι έρχονται οι καταστροφές. Κι έχουμε πείρα από αυτές τις καταστροφές, αφού πριν τρία χρόνια πήγαμε στη Γ’ Εθνική.

 

Με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ στον Τιμούρ, καλή χρονιά, να του δείξει η διοίκηση εμπιστοσύνη και να του δώσει πίστωση χρόνου. Διότι στην πρώτη στραβή, ο προπονητής είναι αυτός που την πληρώνει, όπως συμβαίνει πάντοτε με τις ελληνικές ομάδες.

 

Ορμώμενος από την έναρξη της καινούριας σεζόν, θεώρησα σκόπιμο να απευθύνω καλές διακοπές στους ΑΕΚτζήδες και να γυρίσουν γρήγορα από αυτές για να είναι εδώ στα επίσημα παιχνίδια και να συμπαρασταθούμε όλοι μαζί στην ομάδα. Διότι εμείς αυτό μπορούμε να κάνουμε, μην τυχόν και η διοίκηση ευαισθητοποιηθεί και φτιάξει τα κακώς κείμενα τα οποία εμείς δεν μπορούμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *