«Τα απορριματοφόρα πρέπει να φύγουν από το Άλσος»

12
Οκτώβριος
2016

Δημοσιευτηκε απo Μάριος Ματσάνκος

Δημοσιευτηκε σε AEK 24 HOURS / Συνεντεύξεις

0 Σχόλια

Ο Αντιδήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Νίκος Ανανιάδης μίλησε στο aek24hours.gr για την κίνηση να απομακρυνθούν τα απορριματοφόρα από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

 

«Σήμερα θα ζητήσουμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει την απομάκρυνση των απορριματοφόρων από το Άλσος. Σιγά σιγά θα φύγουν και τα αδέσποτα και όλα μαζί θα πάνε σε ένα άλλο οικόπεδο που έχουν βρει. Θέλουμε το Άλσος να είναι καθαρό για τους πολίτες. Δεν είναι ωραία εικόνα να υπάρχουν τα απορριματοφόρα εκεί. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση να… μετακομίσουμε», είπε αρχικά ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Καθαριότητας, Ανακύκλωσης,Ηλεκτροφωτισμού,Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

 

????????????

Ερωτηθείς για το αν έχει σχέση η κίνηση αυτή με το γήπεδο της ΑΕΚ μας απάντησε: «Η ΑΕΚ έχει πάρει αυτά τα επιπλέον στρέμματα τα οποία και ζήτησε. Πείτε πως ανοίγουμε κι εμείς έναν δρόμο για να προχωρήσει η ανέγερσή του. Σίγουρα όμως αυτή η μεταφορά των απορριματοφόρων δεν θα γίνει από τη μία μέρα στην άλλη. Απαιτείται μια διαδικασία. Θα μπορούσε για παράδειγμα, το γήπεδο να ξεκινήσει από εκεί που βρισκόταν κάποτε η Σκεπαστή και να ανεβαίνει προς το Άλσος για να γίνει και η πεζοδρόμηση εκεί που είναι τώρα τα απορριματοφόρα».

 

Ο Νίκος Ανανιάδης είναι οπαδός της ΑΕΚ και μάλιστα από αυτούς που παρακολουθούν στενά τις προσπάθειες της ομάδας σε όλα τα αθλήματα, κυρίως στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *