Πρώτη ατομική χρονομέτρηση στο Κανδύλι

16
Οκτώβριος
2016

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάνα ΑΕΚ / Ποδηλασία

0 Σχόλια

Πραγματοποιήθηκε αγώνας προς τιμήν του αείμνηστου ποδηλάτη της ΑΕΚ, Φώτη Μουστάκη με το τμήμα της Ένωσης να ενημερώνει τα εξής:

 

«Διεξήχθη σήμερα 16/10/2016 η πρώτη ατομική χρονομέτρηση Ανάβαση Κανδυλίου “Φώτης Μουστάκης”, αφιερωμένος στο μεγάλο όνομα του αείμνηστου Φώτη Μουστάκη, στήριγμα του ποδηλατικού τμήματος της ΑΕΚ στις δύσκολες στιγμές του.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Μουστάκη που παρευρέθηκε στις απονομές, σε όσους βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα μας, στους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους ακόμα και απο μακρυνά μέρη, στην πολυτιμη βοήθεια της τροχαίας που για ακόμα μια φορά στάθηκε δίπλα μας, καθώς και στους συνοδούς των ομάδων.

 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την AMSTEL RADLER που μας δρόσισε με την μη αλκοολούχα μπύρα, καθώς επίσης και την ZAES για τις τέντες.

 

Μεγάλη βοήθεια προσέφερα στην ομάδα μας η west coast με τα βάθρα που μας πρόσφερε για τις απονομές, ευχαριστούμε την γιατρό και τους διασώστες καθώς επίσης και όλους αθλητές μας και μη που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή τους αγώνα μας.

 

Ζητάμε συγνώμη για τυχόν παραλείψεις και υποσχόμαστε κάθε επόμενο αγώνα και καλύτερα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *