Ερωτήματα που δεν απαντά η Ερασιτεχνική για τους αθλητές του στίβου

29
Οκτώβριος
2016

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Μάνα ΑΕΚ / Στίβος

1 Σχόλιο

Ο ένας μετά τον άλλον από τους αθλητές και τις αθλήτριες του στίβου αποχωρούν από την ΑΕΚ. Αιτία, η αφερέγγυα διοίκηση της Ερασιτεχνικής που δεν απαντά στα ερωτήματα των βετεράνων αθλητών του τμήματος.

 

Αυτά είναι τα εξής:

 

Γιατί η διοίκηση της ερασιτεχνικής δεν ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ την θέση της με τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ στίβου της Α.Ε.Κ. και συνεχίζει να κρύβεται με υποσχέσεις που δεν γίνονται πραγματικότητα;

 

Γιατί οι πρωταθλητές μας πολλές φορές αντιμετωπίζονται ως ξένα σώματα από την διοίκηση;

 

Γιατί η διοίκηση της ερασιτεχνικής δεν έχει ορίσει Έφορο στίβου ΑΚΟΜΑ σε ένα τμήμα που έδωσε βροντερό παρών στην Ολυμπιάδα του ΡΙΟ και όρισε μόνο συνεργάτιδα (καθ ομολογία της ιδίας) την πρωταθλήτρια μας Τινα Κεφαλα;

 

Γιατί η διοίκηση άφησε να φύγουν πέρυσι ο διεθνής πρωταθλητής αποστάσεων Κώστας ΓΚΕΛΑΟΥΖΟΣ, ο διεθνής 18χρονος ισόβιος πρωταθλητής ημιαντοχής Ανέστης ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;

 

και η έμπειρη διεθνής πρωταθλήτρια Γωγώ ΚΟΚΛΩΝΗ;

 

Γιατί η διοίκηση άφησε και φέτος να φύγουν ο 19χρονος ισόβιος διεθνής πρωταθλητής αποστάσεων Γιώργος ΤΑΣΣΗΣ; Ο πρωταθλητής των στηπλ και αντοχής Γρηγόρης ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ και η διεθνής Κρίστυ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ;

 

Τα θέματα των πρωταθλητών της Α.Ε.Κ ΔΕΝ είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

 

Οι πρωταθλητές μας αγωνίζονται για την φανέλα χωρίς μια ΗΘΙΚΗ επιβράβευση των κόπων τους από την παρούσα διοίκηση της Ερασιτεχνικής!

 

Όλοι οι σύλλογοι μικροί και μεγάλοι βράβευσαν τους Πρωταθλητές στίβου που μετείχαν στην Ολυμπιάδα του ΡΙΟ καθώς και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο!

 

Η ΑΕΚ μετείχε με την πολυπληθέστερη ομάδα στους Ολυμπιακούς αγώνες με ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ και ακόμα περιμένουν στο τηλέφωνο!

 

Η διαφωνία της Τριμελούς επιτροπής ΤΖΙΒΑ-ΑΝΔΡΙΕΛΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ (την μοναδική σαιζόν 2014-2015 που ανέλαβε να καθοδηγήσει το τμήμα στίβου) με την διοίκηση της ερασιτεχνικής ήταν η συνεχιζόμενη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ που έδειχνε στα θέματα των Πρωταθλητών μας. Έτσι παραιτηθήκαμε στο τέλος της σαιζόν του 2015 με ΚΟΙΝΗ ανακοίνωση στον τύπο που περιέγραφε την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της διοίκησης να λύσει τα θέματα των Πρωταθλητών μας.

 

Συνεχίζουμε όμως ως βετεράνοι να βοηθάμε όπως μπορούμε και να είμαστε κοντά στην εκάστοτε διοίκηση για να την συμβουλεύουμε πως θα λύνουν τα θέματα των πρωταθλητών μας.

 

Συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ ως βετεράνοι, σε όποιους Αθλητές θέλουν να φορούν την κιτρινόμαυρη φανέλα.

 

Η μεγάλη Ιστορία του τμήματος στίβου της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προπολεμικά συνεχίζει μέχρι σήμερα και θα συνεχιστεί να γράφεται με μεγάλα γράμματα με όσους αθλητές συνεχίζουν και με όσους έρχονται για να συνεχίσουν την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΕΚ!!!

1 σκέψη για “Ερωτήματα που δεν απαντά η Ερασιτεχνική για τους αθλητές του στίβου

  1. Ένα και μοναδικό είναι το σίγουρο , όσο θα μένει αυτή η διοίκηση στην μάνα Α.Ε.Κ θα της διαλύσουν όλα τα τμήματα , ομαδικά και ατομικά !! Να οργανωθεί εκστρατεία από οργανωμένους και μη φιλάθλους για το ξήλωμα του Δ.Σ όσο ακόμα είναι νωρίς για να σωθεί η ομάδα μας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *