Κάτι μεγάλο γίνεται στην άρση βαρών, σάρωσε τα μετάλλια στο Περιφερειακό

06
Νοέμβριος
2016

Δημοσιευτηκε απo ΑΕΚ24ΗOURS

Δημοσιευτηκε σε Άρση Βαρών-Powerlifting / Μάνα ΑΕΚ

0 Σχόλια

Καταιγιστική ήταν η εμφάνιση των αθλητών της άρσης βαρών της ΑΕΚ στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, κατακτώντας την πρώτη θέση σε Παίδες και Εφήβους.

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Παντελής Φιλίππου στους Παίδες στην κατηγορία των 50 κιλών με επίδοση 61 κιλά. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Πρόδρομος Στάλογλου στην κατηγορία 69 κιλών με επίδοση 138 κιλά. Ο Βαγγέλης Σίττας πήρε την δεύτερη θέση στους Εφήβους των 69 κιλών με 148 κιλά.

 

Στους Παίδες ο Κυριάκος Γεωργίου πήρε τη δεύτερη θέση στους Παίδες στην κατηγορία 77 κιλών με 90 κιλά. Ο Αλέξανδρος Ρούσογλου αγωνίστηκε στους προκριματικούς Ανδρών και έκανε 152 κιλά στην κατηγορία των 85. Ο Νίκος Πολυχρονίου κατέκτησε την τρίτη θέση στους Παίδες στην κατηγορία των 85 κιλών με επίδοση στα 75 κιλά. Ο Στέφανος Κριτσίλιας βγήκε δεύτερος στην κατηγορία Παίδων στα 85 κιλά με 141 κιλά.

 

Ο Κωνσταντίνος Καραγγέλης ήρθε τρίτος στους Εφήβους με 150 κιλά στην κατηγορία των 85 κιλών. Ο Χρήστος Σίττας στους προκριματικούς νέων Ανδρών είχε επίδοση 238 κιλά. Ο Περικλής Καρύδης στους προκριματικούς Ανδρών στα 94 με επίδοση 201 κιλά. Την πρώτη θέση στους Παίδες πήρε ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος και τρίτος στους Εφήβους με 150 κιλά επίδοση στα 94 κιλά. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Θανάσης Βελάντζας στους Παίδες και στους Εφήβους με 122 κιλά επίδοση στην κατηγορία των +94. Ο Γιώργος Βελέντζας κατέκτησε την τρίτη θέση στους Παίδες και στους Εφήβους με 115 κιλά επίδοση στα +94. Η ΑΕΚ κατέκτησε την πρώτη θέση με 40 βαθμούς. Ίδιους βαθμούς είχε και στους Εφήβους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *