AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Φουλ για νίκη στον πρώτο ημιτελικό η ΑΕΚ

Στο Κλειστό του Καματερού υποδέχεται το Σάββατο (26/03, 22:00) τον Ερμή Ζωγράφου η ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν την 1η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και κόντρα στην ομάδα του Ζωγράφου θέλουν μόνο την πρόκριση, με στόχο την επιστροφή στο… θρόνο.

Ο αγώνας θα προβληθεί αποκλειστικά από την πλατφόρμα της InStat TV, που φέτος έχει αναλάβει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος. Το συνδρομητικό κόστος για να παρακολουθήσετε τον αγώνα ζωντανά ανέρχεται στα 2€ και μπορείτε να συνδεθείτε στο ακόλουθο link https://instat.tv/login.

Ο Γιάννης Ζιάβας έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του και άπαντες είναι έτοιμοι για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Αντώνης Μάνος μιλώντας στο aek.gr, σχολίασε: «Το Σάββατο υποδεχόμαστε ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο για τον 1ο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, είμαστε προσηλωμένοι στον τελικό μας στόχο, πολύ καλά προπονημένοι και πνευματικά έτοιμοι για τη δύσκολη σειρά αγώνων που έρχεται. Δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση, το ίδιο θα κάνουμε και στο επερχόμενο ματς».